top of page
#bjorn #coaching #training #stress #burnout #spanning #overspanning #ontwikkeling #groei

Bjorn

De eerste jaren van mijn carrière werkte ik met passie in de branche van groen- en natuurbeheer. Na een tijdje constateerde ik dat het om fysieke redenen onmogelijk was om die passie lang vol te houden. Tijdens mijn zoektocht vond ik een nieuwe uitdaging waarbij ik mijn liefde voor de natuur kon combineren met het menselijke aspect.

De sterke naastenliefde van mijn vader, die ik op 18-jarige leeftijd verloor, inspireerde me om zelf bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van anderen. Het is mijn manier om hem en zijn visie dicht bij me te houden.

Ik voel een sterke verbondenheid met mensen die ingrijpende gebeurtenissen meemaakten. Mensen die de pedalen kwijtraakten, tegen een muur liepen, getekend zijn … Voor hen zet ik me ten volle in.

Jarenlang leverde ik dan ook een actieve bijdrage in de sociale economie. Als leidinggevende kreeg ik voeling met de werkvloer en focuste ik op het welzijn van mijn medewerkers.

Als preventieadviseur arbeidsveiligheid bouwde ik algemene kennis op van de verschillende welzijnsdomeinen en diverse productieprocessen. Ik legde me toe op de ontwikkeling, uitwerking en toepassing van beleidsondersteunende procedures en interne vormingen in de brede zin: preventie, veiligheid en welzijn.

Over mij: Over mij
Over mij2: na foto

Na verloop van tijd ondervond ik zelf de impact van overmatige stress. De perfectionist en ‘pleaser’ in mij zorgden ervoor dat ik mijn grenzen negeerde tot ik helemaal opgebrand was. Ondanks de energieke, bevlogen en toegewijde façade.

De burn-out wakkerde mijn interesse voor psychosociaal welzijn aan. Een nieuwe missie was geboren. Na tal van opleidingen startte ik in 2018 als stress-, burn-out- en re-integratiecoach en eind 2020 als loopbaancoach.

Ik stimuleer, activeer en ondersteun mijn coachees in hun leerproces. Zo ontstaan nieuwe inzichten die de basis vormen voor positieve verandering. Met die nieuwe inzichten formuleren we concrete doelen en leren we ze ook bereiken.

Mijn kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik mijn coachees perfect begeleid in hun ontwikkeling en de bron van overmatige spanning blootleg. Ik ontwikkelde een authentieke en ontwikkelingsgerichte coachingstijl en reorganiseerde de fundamenten van mijn eigen leven. De ambitie om me als zelfstandig coach en trainer te professionaliseren realiseerde ik met Pulse8.

Ik zet me enthousiast in voor Groep Maatwerk, de koepelorganisatie voor maatwerkbedrijven.

Als vormingswerker geef ik beleidsondersteunende vormingen voor maatwerkers en omkaderingsleden.

Een zinvolle en maatschappelijke bijdrage die me heel veel voldoening geeft.

Verder ben ik - als freelancer - actief binnen preventie, veiligheid en welzijn:

als consultant | preventieadviseur, trainer en examinator, bij o.a. Advemi | Healthy Mind @ Work, XL Training,...

#logo #groepmaatwerk #training #pulse8 #pulse8training
#advemi #preventie #welzijn #veiligheid #consultancy #consultant #preventieadviseur
#logo #VESB
#xltraining #training #pulse8 #pulse8training

Stress-, burn-out- en re-integratiecoach

Ontwikkelingsgericht Coachen

Loopbaancoach
Preventieadviseur niveau 2

Train the trainer
Geboeid door perfectionisme
Stress- en burn-outpreventie door selfcoaching

Veerkracht | Geheugen onder stress en burn-out

Mindfulnesstraining

NLP basis


Annita Rogier | HRD Academy

Rudy Vandamme | het Ontwikkelingsinstituut

Tom Hallez en Benjamin Ball | Your Coach
INOM | Agoria Academy

HRD Academy en Acerta Consult
Erna Claes | Fenrir Consult
Kenny Vandennoortgaete | Prana

Michaël Portzky

Stan Verhaert | vzw Mindful-leven

Pieter Tuytten

relevante opleidingen

kijk | zie | groei

bottom of page